maanantai 2. joulukuuta 2013

Syksyn satoa

Minulla oli koulutuksen alkaessa hyvä suunnitelma siitä että päivittäisin tätä blogia aina jokaisen kouluillan jälkeen kun asiat ovat tuoreena muistissa... mutta se on jäänyt tekemättä, ei sillä ettei asiaa olisi ollut... Nyt muistelen aikaa taaksepäin ja yritän tehdä jonkinlaista yhteenvetoa siitä mitä syksyn aikana onkaan tapahtunut.

Väreistä aloitettiin ja ne ovatkin olennaisena osana sekä pukeutumisessa että kasvojen ehostuksessa ja arvatenkin myös sisustuksessa, josta meillä ei ole vielä ollut oppitunteja. Sopivilla väreillä voi joko korostaa tai peittää esimerkiksi silmien tai ihon väriä. Värit myös piristävät, jos olo tuntuu väsyneeltä ja silmissä uni painaa niin eikun punaa huuliin niin kukaan ei kiinnitä huomiota väsyneisiin silmiisi :) Sopimattomat värit taas voivat tehdä ihon kalpeaksi tai saavat näyttämään ikaistään vanhemmalta. 


Erilaisia väreihin liittyviä tehtäviä
    Syksyn aikana tehtiin myös värianalyysit, josta onkin kerrottu aiemmin tässä blogissa. Värien jälkeen kävimme pukeutumisasioiden kimppuun. Käytiin läpi naisten ja miesten vartalotyypit sekä pukeutumistyylit ja tutustuttiin siihen miten vartalon eri mittasuhteita voi korostaa tai peittää vaatetuksella. Harjoiteltiin myös erilaisia huivien sitomistekniikoita. Yhtenä tehtävänä meillä oli "Stailaa itsesi", jossa aiheena oli etsiä omasta vaatekaapista asukokonaisuus yksi tai useampia ja ottaa valokuvia. Tehtävään liittyen kävimme Matkuksella katselemassa syksyn muotia. Stailaustehtävän tunnelmia sekä kotoa että Matkukselta...


"Enemmän värei mieluiten pinkkii"


                        

Minä ja Eino, Eino myrsky antoi hiuksille uutta ilmettä :)
Kokeilussa petrolinvärinen pusero
Petroli on väri jonka sanotaan sopivan kaikille värivuodenajoille
  Tunnelmia Matkukselta Sunny's liikkeestä
 Mustaa & valkoistaStylistin työpaita tarttui mukaan syksyllä Helsingin reissulta ja hame MatkukseltaSyksyn aikana käytiin läpi myös kampaus ja ehostusasioita, joista tulee blogiin asiaa ennemmin kuin arvaattekaan... toivottavasti! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti